Kolpaçino 4 filmi, ilk haftasında gişe rekoru kırdı

Şafak Sezer, Aydemir Akbaş, Ali Çatalbaş ve Serkan Şengül’ün başrollerini paylaştığı Kolpaçino 4 filmi, İbrahim Tatlıses, Serdar Ortaç, Cengiz Kurtoğlu ve Mehmet Ali Erbil’in de yer aldığı bir kadroya sahip. Film, vizyona girdiği ilk haftada 441.251 kişi tarafından izlenerek gişe rekoru kırdı. Kolpaçino 4, son 4 yılın en iyi açılışını yapan film oldu.

Kolpaçino 4 filmi, ilk haftasında gişe rekoru kırdı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 16.01.2024
A+
A-

Başrollerinde Şafak Sezer, Aydemir Akbaş, Ali Çatalbaş, Serkan Şengül’ün yer aldığı İbrahim Tatlıses, Serdar Ortaç, Cengiz Kurtoğlu ve Mehmet Ali Erbil’in eşlik ettiği Kolpaçino 4 filmi, ilk haftasında en çok izlenen film olarak rekor kırdı.

FİLMİN GALASINA 5 BİN KİŞİ KATILMIŞTI

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Kolpaçino 4.4’lük filmi 3 günde gişe rekoru kırdı. 7 yıl sonra beyazperdeye dönen Kolpaçino serisinin son filmi Kolpaçino 4, geçen cuma vizyona girmişti. Polat Yağcı’nın patronu olduğu Poll Films 2. filmi “Kolpaçino 4.4’lük”le , ilk hafta sonunda 441.251 kişi tarafından izlendi ve vizyona rekorla girdi. Kolpaçino 4, son 4 yılın en iyi açılışını yapan film oldu. Projenin geçtiğimiz hafta yapılan galasına 5 bin kişi katılmıştı.

Kolpaçino 4 filmi, ilk haftasında gişe rekoru kırdı

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.