Taylor Swift, Altın Küre Ödül Töreninde yapılan şakaya sinirlendi

Taylor Swift, Altın Küre Ödül Töreni’nde sunucu Jo Koy’un sevgilisi Travis Kelce hakkında yaptığı şakaya tepki gösterdi. Swift’in suratı asık bir şekilde tepki vermesi ve törenin ilerleyen saatlerinde ortadan kaybolması dikkat çekti. Sosyal medyada olay hızla yayıldı ve pek çok kullanıcı konuyla ilgili yorum yaptı. Ancak Swift, ödül törenini terk etmek yerine Barbie filmine ödül veren oyuncu kadrosunu ve ekibini alkışladı.

Taylor Swift, Altın Küre Ödül Töreninde yapılan şakaya sinirlendi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 08.01.2024
A+
A-

2022 yılında Oscar Ödül Töreni’nde şovmen Chris Rock’ın, Jada Pinkett Smith hakkında yaptığı şaka Will Smith’i sinirlendirmişti. Şakayı sindiremeyen ünlü oyuncu sahneye fırlayıp Chris Rock’a canlı yayında tokat atmıştı. Tüm dünyanın hafızasına kazınan bu olayın benzeri dün gece Altın Küre Ödül töreninde yaşandı.

SEVGİLİSİYLE İLGİLİ ŞAKA YAPTI

Turne filmiyle Altın Küre’ye aday gösterilen Taylor Swift, tören sunucusu Jo Koy’un, sevgilisi Travis Kelce hakkında yaptığı şakaya kızdı. Koy Swift’in Amerikan futbolu oyuncusu sevgilisi Travis Kelce’i desteklemek için sık sık maçlara gitmesine ve bu sırada kameraların Swift’e yoğunlaşmasına atıfta bulundu.

Sunucunun yaptığı şakaya sinirlenen ünlü şarkıcı Taylor Swift, Altın Küre'yi terk etti

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.