Ünlü Şarkıcı Ferman Toprak, İşçilere Saldırı İddialarıyla Gözaltına Alındı

Ünlü şarkıcı Ferman Toprak, İstanbul Beykoz’daki lüks villasının tadilatını yapan işçilere saldırdığı gerekçesiyle gözaltına alındı. Toprak, iddialara yanıt vererek kendisinin zarara uğradığını belirtti. İşçiler ise Toprak’ın kendilerine silah çektiğini ve darbettiğini iddia etti. Olay adli mercilere intikal etti.

Ünlü Şarkıcı Ferman Toprak, İşçilere Saldırı İddialarıyla Gözaltına Alındı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 05.01.2024
A+
A-

Ünlü şarkıcı Ferman Toprak, İstanbul Beykoz’daki lüks villasının tadilatını yapan işçileri, çıkan tartışmada darbettiği gerekçesiyle gözaltına alındı. Hakkında çıkan iddialara yanıt veren Toprak, “Hakkımda yapılan haber sonrası, tarafıma bilinçli ve örgütlü bir linç girişimi başlatılmıştır. Haksızlığa, maddi ve manevi zarara uğrayan taraf şahsımdan başkası değildir.” dedi.

Şarkıcı Ferman Toprak, iddiaya göre Beykoz’daki 5 katlı lüks villasını tadilattan geçirmek için 1,5 milyon liraya anlaştı. Villayı baştan sona tadilattan geçiren işçiler, iddiaya göre parayı bir türlü alamadı. Bir süre sonra Ferman Toprak, 1,5 milyon liranın çok olduğunu, 800 bin lira ödeyebileceğini söyledi. Çıkan tartışmada Ferman Toprak ve arkadaşlarının, işçilere saldırdığı öne sürüldü. Hastaneye kaldırılan işçiler Ferman Toprak’tan şikayetçi olurken Toprak ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

İşçileri darbetmekle suçlanan şarkıcı Ferman Toprak sessizliğini bozdu: Maddi ve manevi zarara uğrayan taraf benimFerman Toprak

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.