O Ses Türkiye Yılbaşı Özel Bölümünde Enis Arıkan’ın Performansı Büyük Beğeni Topladı

TV8 ekranlarının sevilen yarışması O Ses Türkiye’nin Yılbaşı Özel bölümünde ünlü oyuncu Enis Arıkan, sesi ve dansıyla izleyicilerden alkış aldı. Yıllardır yarışmayı sunan Acun Ilıcalı ise bu sefer jüri üyeliği yaparak Arıkan’ı kendi takımına almak için çaba sarf etti.

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel Bölümünde Enis Arıkan’ın Performansı Büyük Beğeni Topladı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 01.01.2024
A+
A-

TV8 ekranlarının sevilen yarışması O Ses Türkiye, dün akşam Yılbaşı Özel bölümüyle ekrana geldi. Ünlü isimlerin performans sergilediği geceye özel olarak hazırlanan oyuncu Enis Arıkan, sesi ve dansıyla alkış topladı. Yıllardır sunduğu yarışmada bu sefer jüri üyeliği yapan Acun Ilıcalı, Arıkan’ı kendi takımına almak için dil döktü.

SEDA SAYAN ŞOVUYLA MEST ETTİ

Her sene O Ses Türkiye için koreografi hazırlayan Enis Arıkan, Seda Sayan’ın efsane olan “Uyuyan adamdan nefret” tiradına yapılan remixi taklit etti. Arıkan daha sonra Sayan’ın Ah Geceler isimli şarkısını söyledi. Bununla da yetinmeyen ünlü isim yine Sayan’ın “Ben çorap kadınıyım” sözlerine yapılan şarkıyla dans etti. Sevilen ismin üzerinde Seda Sayan2ın fotoğrafının bulunduğu bir çorap giymesi de herkesi güldürdü.

Enis Arıkan, O Ses'teki performansıyla mest etti! Acun Ilıcalı takımına almak için dakikalarca yalvardı

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.