Tatlıses Turizm İsim Hakkı Satıldı

İbrahim Tatlıses, yıllar önce kapattığı Tatlıses Turizm otobüs firmasının isim hakkını 25 milyon TL’ye sattı. Ünlü sanatçı, hemşehrisi Emrah Çataltaş ile anlaşma yaparken fotoğraf paylaştı.

Tatlıses Turizm İsim Hakkı Satıldı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 12.12.2023
A+
A-

Tatlıses soyadı milyoner yaptı…

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses’in yıllar önce kapattığı onlarca yolcu otobüsü alarak hizmete soktuğu Tatlıses Turizm satıldı. Ünlü sanatçı hemşehrisi olan güzellik merkezi şirketi sahibi Emrah Çataltaş’a 25 milyon TL’ye isim hakkını sattığı iddia edildi.

Durak Medya’dan Mustafa Barış Durak’ın haberine göre ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses yıllar önce kapattığı Tatlıses Turizm otobüs firmasının isim hakkını 25 milyon TL’ye sattığı iddia edildi.

Yıllar önce büyük bir filo ile giriştiği ve sonrasında kapısına zincir vurduğu Tatlıses Turizm otobüs firmasının isim hakkını satan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses yılbaşına zengin girecek. Ünlü sanatçının bu isim hakkından 25 milyon TL aldığı öne sürüldü. Ünlü sanatçı hemşehrisi olan güzellik merkezi şirketleri sahibi Emrah Çataltaş ile anlaşma yaparken fotoğraf paylaştı.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.