Kate Middleton altın elbise ve pırlantalarla göz kamaştırdı

Galler Prensesi Kate, Buckingham Sarayı Noel Diplomatik Resepsiyonunda Jenny Packham elbisesi ve Diana’nın tiarasıyla büyüledi. Kraliyetin en yeni üyesi, pullu pembe altın elbisesi ve eşsiz aksesuarlarıyla ışıldadı. Kate, Diana’nın Cambridge Lover’s Knot Tiara’sını taçlandırarak, zarafetini ve stilini bir kez daha sergiledi

Kate Middleton altın elbise ve pırlantalarla göz kamaştırdı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 06.12.2023
A+
A-

Galler Prensesi, Buckingham Sarayı resepsiyonunda parıldayan altın rengi Jenny Packham elbisesiyle ve Diana’nın Cambridge Lover’s Knot tacıyla göz kamaştırdı.

Galler Prensesi, dün akşam Buckingham Sarayı’nın Noel Diplomatik Resepsiyonuna katılan Kate, her zamanki gibi göz kamaştırdı.

Kral Charles, Kraliçe Camilla ve Galler Prensi’nin eşlik ettiği 41 yaşındaki Kate, pullu süslenmiş, yaklaşık 5.000 £ değerindeki pembe altın Jenny Packham ‘Georgia’ elbisesiyle ilgi odağı oldu.

Kate, daha önce Haziran 2023’te Ürdün Veliaht Prensi Hüseyin ve Prenses Rajwa’nın düğün resepsiyonuna katılırken giydiği göz alıcı balo elbisesini Kraliyet Viktorya Tarikatı’nın Dame Grand Cross kuşağıyla eşleştirdi.

Cazibeyi daha da artırmak için Kate, Cambridge Lover’s Knot Tiara’yı giydi. Göz kamaştırıcı elmas ve inci taç, bir zamanlar Prens William’ın annesi Prenses Diana’ya aitti.

Üç çocuk annesi Kate, Londra’da dün geceki etkinlik için göz kamaştırıcı kıyafetini, Merhum Majestelerinin çarpıcı Greville elmas avize küpeleriyle tamamladı.

Kate Middleton altın elbise ve pırlantalarla göz kamaştırdı

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.