Konser krizi devam ediyor! Rüzgar nedeniyle sahneye çıkmayan Melike Şahin cephesinden yeni açıklama

İBB’nin öğretmenler için düzenlediği konserde sahne alacak olan şarkıcı Melike Şahin, şiddetli rüzgar nedeniyle konsere çıkmamıştı. İBB’nin Şahin’in ekibini suçladığı açıklamasına cevap veren ünlü şarkıcının menajerlik ekibi, ‘Saat 16.00’da konseri ileri bir tarihe erteleme kararımızı ilgili yetkililerle paylaştık. Erteleme bilgisini bu denli geç açıklayan yetkilileri kınıyoruz. Bu kararı sanatçımız Melike Şahin almış gibi göstermenin de asla doğru olmadığını belirtmek istiyoruz.’ ifadelerini kullandı.

Konser krizi devam ediyor! Rüzgar nedeniyle sahneye çıkmayan Melike Şahin cephesinden yeni açıklama
REKLAM ALANI
Yayınlama: 03.12.2023
A+
A-

İBB’nin öğretmenler için düzenlediği konsere şiddetli rüzgar nedeniyle çıkmaktan vazgeçen Melike Şahin’in menajerlik ekibinden yeni açıklama geldi. İBB Kültür’ün kendilerini suçlayan açıklamasına yanıt veren ekip, Saat 16.00’da konseri ileri bir tarihe erteleme kararımızı ilgili yetkililerle paylaştık. Erteleme bilgisini bu denli geç açıklayan yetkilileri kınıyoruz. Bu kararı sanatçımız Melike Şahin almış gibi göstermenin de asla doğru olmadığını belirtmek istiyoruz.” dedi.

MELİKE ŞAHİN RÜZGAR NEDENİYLE SAHNEYE ÇIKMADI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), önceki gün Feshane’de öğretmenlere özel konser düzenledi. Konserde sahne alacak olan ünlü şarkıcı Melike Şahin, şiddetli rüzgar nedeniyle konsere çıkmadı. Alanda 3 saat bekleyen öğretmenler şarkıcıya sert tepki gösterirken, İBB Kültür’den yapılan açıklamada, Melike Şahin’in ekibini bir türlü ikna edemediğini belirtti.

Konser tartışması devam ediyor! Rüzgar nedeniyle sahneye çıkmayan Melike Şahin cephesinden yeni açıklama

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.