Mehran Group’un Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri ile Uluslararası Alanda 1.200’den Fazla Kalıcı Müşteri

Mehran Group’un Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri ile Uluslararası Alanda 1.200’den Fazla Kalıcı Müşteri

Mehran Group’un Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri ile Uluslararası Alanda 1.200’den Fazla Kalıcı Müşteri
REKLAM ALANI
Yayınlama: 26.09.2024
A+
A-

Mehran Group’un Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri ile Uluslararası Alanda 1.200’den Fazla Kalıcı Müşteri

Mehran Group’un çeviri hizmetlerinde öne çıkan MZ markası, uluslararası standartlara uygun hizmet sunan bir şirkettir. Yıllardır Türkiye genelinde ve yurtdışında farklı alanlarda çeviri hizmetleri sunan uzman ekip, geniş bir dil yelpazesi ile müşteri ihtiyaçlarına çözüm sunmakta ve sektörde sağlam bir yer edinmiştir.

Uzman ve Deneyimli Kadro
Mehran Group’un yönetim kurulu üyeleri, farklı yabancı dillere hâkim, deneyimli profesyonellerden oluşmaktadır. On yılı aşkın süredir kamu ve özel kuruluşlara çeviri hizmetleri sunarak önemli bir başarı geçmişine sahip olmuştur. Şirketimiz, yazılı ve sözlü çeviri alanında etkili bir organizasyon yapısı ile yüzlerce eğitimli tercümandan oluşan bir ekip kurmuştur.

Kalite ve Güvenilirlik
MZ Tercümanlık, yeminli noter onaylı tercümanlar ve üst düzey dil uzmanları ile çeşitli alanlarda (tıbbi, hukuki, akademik, teknik vb.) çeviri hizmeti sunmaktadır. Şirketimiz, ISO 27001 ve ISO 9001 sertifikaları ile kalite standartlarını karşılamaktadır ve uluslararası ödüller kazanarak müşteri memnuniyetini artırmayı hedeflemektedir. Şu anda 1.200’den fazla kalıcı müşteriye hizmet vermektedir.

Hizmet Yelpazesi
MZ Tercümanlık, turistik, akademik, ticari, medikal ve araştırma amaçlı çeviri hizmetleri sunarak, Azerice, Arnavutça, Almanca, Urduca, Özbekçe, İspanyolca, Ukraynaca, Endonezyaca, Farsça, İngilizce, Arapça, Rusça, Türkçe, İtalyanca, Belarusça, Bulgarca, Peştuca, Çince, Japonca, İsveççe, Fransızca, Kırgızca, Kazakça, Korece ve Gürcüce gibi birçok dilde hizmet vermektedir. Ayrıca, KVKK gereğince müşteri gizliliğine önem vermektedir.

Mehran Group’un Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri ile Uluslararası Alanda 1.200'den Fazla Kalıcı Müşteri

AR-GE ve Danışmanlık Hizmetleri
2008 yılında yurtdışında Tarh Andish Khalaq adıyla kurulan araştırma ve danışmanlık firmamız, 2023 yılında Türkiye’de de faaliyet göstermeye başlamıştır. Özel sektör kuruluşlarının ihtiyaç duyduğu pazar araştırmalarına yönelik uzmanlaşan firmamız, uluslararası şirketlerin taleplerine de yanıt vermektedir. Ayrıca, Gündem Araştırması gibi düzenli çalışmalarla yurtdışındaki toplumların görüşlerini analiz ederek, firmalara gerçekçi ve uygulanabilir çözümler sunmaktayız.

Kapsamlı Danışmanlık
Mehran Group, yönetim danışmanlığı, kurumsallaşma danışmanlığı, insan kaynakları danışmanlığı ve finans ile yatırım danışmanlığı gibi birçok alanda kapsamlı hizmetler sunmaktadır. Aile şirketlerine kurumsallaşma sürecinde destek olan ekibimiz, iş süreçlerini iyileştirerek şirketlerin verimliliğini artırmayı hedeflemektedir.

Kalite ve Profesyonellik
MZ AR-GE Danışmanlık, güvenilirliğini dürüstlük, bilimsel titizlik ve kurumsal ciddiyetle pekiştirir. Profesyonellik, dil bilgisi, dakiklik, müşteri tercihlerine odaklılık, sürekli iletişim ve esneklik ilkeleriyle hizmet sunarak, uluslararası ikili iletişim ağları ile doğru yorumlama ve müşteri memnuniyetini sağlamaktadır.

İletişim Bilgileri
MZ Tercümanlık ve Danışmanlık hizmetleri hakkında daha fazla bilgi almak için www.mztercumanlik.com adresinden veya 0850 762 93 44 numaralı telefondan bizimle iletişime geçebilirsiniz.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.